Behandlinger i klinikken

I min klinik kommer klinterne med mange forskellige problemer som hovedpine, migræne, hælspore, lændesmerter, hoftesmerter, forskellige knæskader blandt andet løberknæ, tennisalbue, frigivelse af arvæv og andet som jeg har hjulpet dem med at få bugt med eller reduceret enten ved brug af massage, cupping, sportsakupunktur eller en kombination af disse. Ofte sidder problemet slet ikke der, hvor man har smerten, men et helt andet sted. Derfor spørger jeg ind til hvad du laver af sport og dit arbejde, så vi finder ind til problemet og forhåbentlig får det løst.

Jeg er altid åben for at prøve at løse klienternes problemer, men kan selvfølgelig ikke garantere på forhånd at det lykkes. Desuden skal en behandling have ro og tid til at virke, så man bør ikke overbelaste det berørte område i de første dage efter behandlingen selvom det er fristende.


Hælspore

En klient anbefaling

Har døjet med en hælspore i over et år! Efter 2 gange cupping er det allerede så meget bedre at jeg er næsten smertefri – ser frem til næste behandling ! kan varmt anbefales.

Hovedpine / migræne

En klient anbefaling

Jeg har bøvlet med hovedpine i mange år og andre skavanker, som jeg har accepteret at leve med. Jeg fik anbefalet CO sportsmassage/Kropsterapi og tænkte, at jeg ville give det et forsøg. Jeg kom til første behandling med knaldende hovedpine. Knap 3 uger senere har jeg haft hovedpine 1 enkelt gang – det husker jeg ikke, hvornår sidst er sket.

Lymfødem

En af mine klienter har lymfødem. For klienten betyder det, at venstre hånd og arm er større end højre.

Efter 1,5 mdr og 2 behandlinger er hånd og arm krympet 2,5 cm ind i omkreds. Billeder kan ses nedenfor.

Knæskader

Behandling af en knæskade kommer helt an på hvilken skade det er. Flere klienter har fået afhjulpet deres løberknæ eller springer knæ med cupping.


Se de 10 nyeste anbefalinger her: Anbefalinger – CO sportsmassageCO sportsmassage